Esküvőszervezés

Cseri Zsófia vagyok esküvő- és rendezvényszervező. 2017-ben szereztem meg Kulturális rendezvényszervezői szakmám, azóta több rendezvényszervezői képzésen vettem részt. 2017-ben volt szerencsém protokollt tanulni a téma legelismertebb szaktekintélyétől, Görög Ibolyától, aki a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályának Fővezetője volt. 2019-ben végeztem el Rátkai Tímea az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetsége elnökének esküvőszervező tanfolyamát, ahol az esküvői szolgáltatók legjobbjaitól tanulhattam. 2019-ben szereztem meg esküvői stylist képesítésem. Szenvedélyesen szeretem a rendezvényeket és az esküvőket, imádok tervezni, szervezni. Akkor vagyok elégedett a munkámmal, amikor látom a páron és az örömszülőkön, hogy nyugodtak és élvezik minden pillanatát a nagy napnak, mert ilyenkor garantált, hogy a lakodalom hangulata is felejthetetlen lesz.

Maximalizálom az esküvőtöket és minimalizálom a költségeket. Segítek a hozzátok illő profi szolgáltatók kiválasztásában, majd lefoglalom őket és szerződést kötök velük. Részletes költségvetést és forgatókönyvet készítek. Az esküvő napján összehangolom a szolgáltatói csapat munkáját. Ellenőrzöm, hogy minden a Ti elképzeléseitek szerint alakuljon, a felmerülő problémákat megoldom, hogy Ti és a családtagjaitok élvezhessétek minden percét és ne pedig munkával és stresszel teljen a nap, ami egyszeri és megismételhetetlen. Én vagyok az, aki az esküvő napján elsőnek érkezik és utolsónak távozik…

Ha szeretnétek, hogy a Ti álom esküvőtöket is megvalósítsam az én szakmai tudásommal, kérjetek árajánlatot!

 

 

Esküvőszervezés folyamata velem

 

   Kapcsolatfelvétel, árajánlat kérése

   Személyes találkozó és egyeztetés, álmaitok meghallgatása – díjtalan

  Szerződéskötés velem, igények felmérése

   Személyre szabott esküvői ajánlatok kiküldése emailben

   Szolgáltatók kiválasztása és lefoglalása

   Részletes költségvetés és forgatókönyv készítése

   Esküvő

 

 

Esküvői csomagok

 

 

Esküvői tanácsadás 

A tanácsadáson általános esküvőszervezői tanácsokkal látlak el titeket. A találkozó során megtudhatjátok, hogy mire kell odafigyelni, min tudtok spórolni és milyen szerződéseket ajánlott kötni a különböző szolgáltatókkal. Általános szervezői menetrendet készítünk és a felmerülő problémák megoldásában segítek.

Esküvőszervezés

A találkozók alkalmával tanácsokkal látlak el titeket, szervezői menetrendet készítünk. A polgári bejelentkezésről és az egyházi bejelentkezésről tájékoztatlak benneteket. Megkeressük a számotokra az ideális helyszínt, menüajánlatokat kérek tőlük. Igény esetén bejárjuk a helyszíneket, végül pedig lefoglalom és szerződést kötök a kiválasztottal. Minden területre Szolgáltatókat ajánlok, árajánlatot kérek tőlük, szerződést kötök velük, folyamatosan tartom velük a kapcsolatot. Összeállítom a szolgáltatói listát. Költségvetést készítek és nyomon követem azt. Részletes forgatókönyvet készítek a rendezvény előtt, amit a Szolgáltatóknak és Nektek is továbbítok, viszont a nagy napon már nem veszek részt.

Lebonyolítás

Ez magában foglalja egy részletes forgatókönyv elkészítését a rendezvény előtt, amit az általatok lefoglalt Szolgáltatóknak és Nektek is továbbítok. Majd a nagy napon a teljes lebonyolítást valósítom meg, figyelemmel kísérek mindent, a felmerülő problémákat megoldom, minden kérdésre válaszolok, kezelem a pénzügyeket. Egyéb teendőket végzek egyéni egyeztetés alapján, hogy Ti és a családtagjaitok is élvezhessék minden pillanatát és ne pedig munkával és stresszel teljen számotokra a nap, ami egyszeri és megismételhetetlen. Az esküvő napján én érkezem először a helyszínre és én leszek, aki utoljára távozik.

Teljes körű esküvőszervezés

Esküvőszervezés+lebonyolítás. Vállalok minden folyamatot, ami kivitelezhető, végigkísérlek benneteket az ajánlatkérésektől a helyszín és a szolgáltatók kiválasztásáig és lefoglalásáig, a lakodalom végéig az általam előre elkészített részletes forgatókönyv segítségével és közben a felmerülő problémákat megoldom, minden részletre figyelek, minden kérdésre válaszolok, kezelem a pénzügyeket. Felügyelem, összehangolom a szolgáltatói csapat munkáját, ellenőrzöm, hogy minden az ifjú pár elképzelései szerint alakul-e. Az esküvő napján én érkezem először a helyszínre és én leszek, aki utoljára távozik.